За нас

Фирма “ ИЗИ КЛУБ “ ООД е основана през 1996 г. с основен предмет на дейност производство на чорапи. На пазара сме познати с търговската си марка “COTTON STEP”.

Популярността си на местния пазар и в чужбина дължим на използваните високи технологии, безупречното качество и новаторския подход в дизайна.

Уникални като изпълнение и като съотношение качество/цена са редица конструкции и модели, изцяло наша разработка. Подчинени на идеята да обновяваме непрестанно асортимента си,  създаваме нови колекции като PROFI, MARATHON, X-TREME, SILVER, GOLD, SKI, за които можете да научите повече в раздела “ТЕХНОЛОГИИ”.

Продукцията ни се радва на интерес  от страна както на местни, така и на чуждестранни търговци. Безупречни и лоялни партньори сме на мащабни фирми като GLOBO и Ethnodesigns - Германия, Socks Appeal - Франция, N.E.L.I. - Канада, RED SKINS - Гърция, SIRENA - Норвегия, Seven Seconds и мн. др.

Друго наше предимство е, че благодарение на гъвкавото управление на производството сме в състояние да изпълним в къси срокове малки бутикови серии, съобразени с всякакви специални и нестандартни изисквания на клиента - нещо нерентабилно и дори невъзможно за големи фабрики с масова продукция. Подходът ни е индивидуален, с цел изискванията и очакванията на всеки клиент да бъдат удовлетворени в максимална степен.

Това прави наши клиенти много български фирми с униформен персонал, различни организации и дружества, модни бутици, фирмени магазини, училища, голф-клубове, спортни отбори и др.

Имаме опита, знанията и технологиите.  Ще продържим да се трудим упорито, наблягайки и занапред на качеството, творчеството и най-вече на уважението към потребителя!